Cara Borong Barang Murah..

Panduan Rahsia Taobao


Panduan Rahsia Taobao atau panduan borang barang murah dari China secara online. Tidak perlu lagi pergi ke China. Dapat jimat masa, tenaga dan wang. Dan tidak perlu lagi ke hulu ke hilir booking tiket, hotel dan makanan..

Anda ingin belajar ?

Tahniah aku ucapkan jika anda hendak belajar, hendak majukan diri sendiri. Seelok-eloknya jika anda hendak menceburi apa-apa bisnes selain bisnes online, baik anda kaji dulu serta faham sebelum memulakannya. Jangan segan-segan bertanya pada yang sudah berpengalaman..

Panduan Rahsia Taobao

Panduan Rahsia Taobao

Ringkasnya cerita, kalau anda malu-malu nak bertanya dengan orang yang berpengalaman dalam bisnes borong barang online, lebih-lebih lagi dari negara China. Aku syorkan anda baca satu panduan yang ditulis oleh Nigel Ong iaitu Rahsia Taobao..

Ditulis berdasarkan pengalaman beliau sendiri..

Beliau ini seorang usahawan bisnes dan menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan, dengan bermodalkan RM500 beliau bermula. Kisah beliau mula-mula berniaga online sangat pahit tapi atas kesungguhan beliau. Dalam satu tahun beliau berjaya mendapat keuntungan sehingga 5 angka..


Moral yang boleh kita ambil untuk dijadikan motivasi, sikapnya yang tidak berputus asa..


Rahsia Taobao, Bisnes Borong Barang Murah Online Dari China

Bermotivasi dan dengan seriusnya anda untuk menjadi USAHAWAN ONLINE. Dengan adanya laptop dan intenet, anda boleh mencari pembekal dengan online saja iaitu taobao.com. Macam-macam item yang boleh anda borong dalam web tersebut..

Tapi..

Apa guna kalau tidak tahu atau tidak tahu langkah untuk memborong online..

Di sini lah bergunanya panduan rahsia taobao untuk anda. Sedikit perkongsian tajuk-tajuk penting yang menjadikan anda perniaga online yang berjaya.. In Sha Allah..

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..

Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Saya tunjukkan anda 5 tempat dimana anda boleh jual barang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.

Malah, saya juga turut berikan anda contoh ayat / skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online. 
 


  
Panduan Rahsia Taobao Mengelakkan Anda Ditipu

Anda hendak memborong online tapi jadi lah pemborong yang bijak dan tahu selok belok di website taobao.com. Baru lah anda tidak kena tipu, rakan-rakan puji anda seorang yang awesome..huhu..

Nak belajar awesome borong online, boleh dapatkan panduan dan info penuh seperti yang di cerita di awal-awal takdi atau klik pautan rahsia borong ini. Sebelum itu, jom saksikan video taobao, cara nak daftar taobao..


Okey, sampai sini dulu artikel ini, semoga mendapat manfaat untuk anda. Please like atau share jika menghargai artikel ini.. Terima Kasih
0 Komentar untuk "Panduan Rahsia Taobao"

Back To Top