Cara Borong Barang Murah..

Kos Pergi Ke China Untuk Memborong


Kos Pergi Ke China Untuk Memborong. Sudah, kah anda membaca artikel cara borong barang murah dari China, aku pasti anda sudah membacanya. Melalui artikel tersebut, satu panduan telah di share untuk anda yang ingin memborong online melalui website Taobao.com..

Sesuai untuk mereka yang ingin berniaga secara kecil-kecilan..

Pastinya ada segelintir dari kita yang masih tidak tahu mudahnya nak import barang dari luar negara khususnya China. Anda sedia maklum negara tersebut ialah tempat untuk memborong barang murah dan boleh tahan kualiti..

Kos Pergi Ke China Untuk Memborong

Kos Pergi Ke China Untuk Memborong

Ini anggaran kos yang anda tanggung bila pergi sendiri ke China untuk borong apa-apa barang. Ikut, kan memang puas hati bila dapat tengok sendiri barang yang hendak dibeli tapi nak ke sana, kosnya bukan la rendah..

Boleh tahan jugak, sampai beribu-ribu untuk ke China..

Antara kos yang di tanggung..

  1. Tiket kapal terbang          - RM1100
  2. Visa                                - RM  200
  3. Hotel - RM600
  4. Makan dan pengangkutan - RM  600
  5. Shipping dan bagasi         - RM  500    
       Jumlah                            - RM3000
  
Tapi..

Ini hanya anggaran saja, lain orang lain kos untuk ke China. Tapi rasanya tak  berbeza mana kosnya. 


Cuba Borong Secara Online

Jika anda sudah tidak sanggup menanggung kos ke China, anda boleh belajar dan memborong secara online. Anda boleh melayani website TaoBao.com ini. Jika anda nak tahu website ini berbahasa China tapi anda jangan risau..

Kenapa pulak jangan risau ?

Walaupun anda tidak faham tulisan China tapi dengan adanya rujukan dari "Rahsia Taobao", anda boleh borong barang murah itu secara online tanpa ada apa-apa masalah.  Jangan segan-segan untuk milikinya, ia mampu menyelesaikan masalah anda yang tengah mencari pasaran borong..
0 Komentar untuk "Kos Pergi Ke China Untuk Memborong"

Back To Top